Programma

Een van de grootste paasvuren van Nederland staat dit jaar weer in Espelo! Om 20.00 uur zal het paasvuur ontstoken worden.Espelo is landelijk bekend vanwege haar wereldrecord uit 2012. Toen werd het grootste paasvuur ooit gebouwd met een hoogte van maar liefst 45,98 meter! 

Rondom het paasvuur wordt jaarlijks een heel programma voor jong en oud aangeboden dat binnenkort op onze site zal verschijnen. In samenwerking met de Espelose Jongerenvereniging zullen er vanaf 14.00 uur 's middags tal van kinderactiviteiten worden georganiseerd. Daarnaast zullen we voor entertainment zorgen in de feesttent. Vanaf 18.15 uur kunnen alle kinderen zich verzamelen voor de lampionnenoptocht. Onder leiding van dweilorkest de Braandheultjes start de optocht vanaf de Bosschool door het bos richting het paasvuur. Eenmaal gearriveerd verschijnen om 20.00 uur de fakkels om het paasvuur te ontsteken.

De hele dag is de toegang gratis en in de verwarmde feesttent zal vanaf 19.00 uur het feest losbarsten. Daarnaast zijn er tal van eetkraampjes aanwezig .

Het programma voor 2019 is hieronder te vinden. Volg ons ook op Facebook- en Instagram voor alle ontwikkelingen.

 Binnenkort volgt hier het programma voor 2022!


Programma 2019

 

 


E-mailen
Map
Info
Instagram