UA-28423550-1
 

Programma

Een van de grootste paasvuren van Nederland staat dit jaar weer in Espelo! Om 20.00 uur zal het paasvuur ontstoken worden.Espelo is landelijk bekend vanwege haar wereldrecord uit 2012. Toen werd het grootste paasvuur ooit gebouwd met een hoogte van maar liefst 45,98 meter! 

Rondom het paasvuur wordt jaarlijks een heel programma voor jong en oud aangeboden dat binnenkort op onze site zal verschijnen. In samenwerking met de Espelose Jongerenvereniging zullen er vanaf 14.00 uur 's middags tal van kinderactiviteiten worden georganiseerd. Daarnaast zullen we voor entertainment zorgen in de feesttent. Vanaf 18.15 uur kunnen alle kinderen zich verzamelen voor de lampionnenoptocht. Onder leiding van dweilorkest de Braandheultjes start de optocht vanaf de Bosschool door het bos richting het paasvuur. Eenmaal gearriveerd verschijnen om 20.00 uur de fakkels om het paasvuur te ontsteken.

De hele dag is de toegang gratis en in de verwarmde feesttent zal vanaf 19.00 uur het feest losbarsten. Daarnaast zijn er tal van eetkraampjes aanwezig.

Programma Paasvuur Espelo 2018 🔊💥!

Op eerste paasdag 1 april om 20:00 uur zal Nederlands bekendste paasvuur ontstoken worden. Gratis entree en parkeren!

Middagprogramma vanaf 14:00 uur
- de allereerste Espelose Pubquiz
- Menno Herder
- Espelose Jongeren Vereniging-kindermiddag

Avondprogramma vanaf 19:00 uur
- The Sjefs (ex De Draad Kwijt)
Spontaan, fris, origineel en een bak aan energie! Deze drie boezemvrienden geven 300% tijdens hun explosieve shows en zijn daarom een zeer geliefde band in feesttenten en op festivals. We gaan het meemaken!

- The Pyroman/Ontsteking paasvuur (20:00 uur!!)
Deze Belgische pyrotechnisch gaat ons dit jaar opnieuw helpen om het paasvuur op spectaculaire wijze te ontsteken.

- Major Lazerus & Badr Hendri(23:00 uur)
Geen reguliere DJ set, maar een show met ziel, geschiedenis en een met de hand gekozen tracklist vol populaire, herkenbare en ongetwijfelde hits!

Programma 2018